10
қараша
2025
Тамақтану сапасын бақылау бойынша мониторинг. Мониторинг по контролю за качеством питания.
2025 жылғы 10 қарашада КММ «Гимназия №18»-де 2025–2026 оқу жылы аясында бракераждық комиссия жұмысы шеңберінде тамақ сапасына мониторинг жүргізілді.
Тексеру барысында келесі көрсеткіштер бағаланды:
– дайындалған тағамдардың бекітілген мәзірге сәйкестігі;
– органолептикалық қасиеттері (дәмі, иісі, сыртқы көрінісі);
– ас блогының санитарлық жағдайы;
– тағам дайындау технологиялық үдерісінің сақталуы.
10 ноября 2025 года в КГУ «Гимназия №18» в рамках работы бракеражной комиссии был проведён мониторинг качества питания за 2025–2026 учебный год.
В ходе проверки были оценены:
– соответствие приготовленных блюд утверждённому меню;
– органолептические свойства (вкус, запах, внешний вид);
– санитарное состояние пищеблока;
– соблюдение технологического процесса приготовления пищи.



Тексеру барысында келесі көрсеткіштер бағаланды:
– дайындалған тағамдардың бекітілген мәзірге сәйкестігі;
– органолептикалық қасиеттері (дәмі, иісі, сыртқы көрінісі);
– ас блогының санитарлық жағдайы;
– тағам дайындау технологиялық үдерісінің сақталуы.
10 ноября 2025 года в КГУ «Гимназия №18» в рамках работы бракеражной комиссии был проведён мониторинг качества питания за 2025–2026 учебный год.
В ходе проверки были оценены:
– соответствие приготовленных блюд утверждённому меню;
– органолептические свойства (вкус, запах, внешний вид);
– санитарное состояние пищеблока;
– соблюдение технологического процесса приготовления пищи.


